zondag 6 november 2011

Halloween Doodskist / Verjaardag Steffie

Ik moest nog een kleinigheidje voor steffie's verjaardag hebben. En aangezien ze voor Halloween jarig was vond ik dat het wel iets met dat thema kon. Had nog een template liggen van Martha Stewart voor een doodskist. Deze gemaakt en gevuld met wat snoepjes.Gebruikte materialen; Template doodskist / Zwart cardstock / Die-cuts -K&Company / Touw.

En omdat we met haar verjaardag zelf in Euro Disney waren heb ik haar verjaardagcenten hier in gegeven. We waren van de zomer ook al samen in Euro Disney geweest, dus vond het wel leuk om een handtekeningen boekje te maken met wat foto's van Disney figuren waar zij mee opstond.Gebruikte materialen; Horloge doosje van Lindag gekregen / Restjes Disney dessign papier / Disney Die-cuts / Lint / Zwart cardstock / Embossingfolder -Tiny mosaic- / Bind itt All.

7 opmerkingen:

Annelies zei

Heel gaaf gemaakt, beide projectjes!!!

Céline zei

Vind ze allebei echt heel gaaf!! Leuk zo'n snoepdoosje in de doodskistvorm en je Disneydoosje vind ik ook helemaal geweldig!!!

BOXERGEK zei

Wat heb je weer een prachtige dingen gemaakt!

Groetjes Esterina

Dora zei

Ie...die kist, haha wel eng en zo hoort het, leuk gedaan.
En je disneybakje is ook erg leuk!

Nicky zei

wat een leuke dingen heb je toch weer gemaakt zeg, geweldig. vooral die disney spullies. super!

Sylvia zei

Je doodskist is geweldig, maar je disney cadeautje is schitterend!!

astrid zei

Ja dat waren weer geslaagde knutsel kadootjes. Elke keer zitten ze zich te bedenken wat jij ze nu weer zal schenken. Toppie hoor. En gelukkig blijft het klein. Makkelijk om te bewaren en weg te zetten in hun kamer.