woensdag 26 oktober 2011

Taart kaart

Voor een jarige deze taart kaart gemaakt. De beschrijving van deze kaart kun je vinden op de site van Stempeleinmaleins.Let er alleen op als je iets op het taartje doet dat dit niet te dik is, want anders gaat de kaart niet zo mooi dicht. Bij mij was het bloemetje al te dik. Nadat ik de foto's gemaakt had zag ik dat er nog niets in het hart van de bloemen zat, dus daar nog met de perlen pen een dotje ingedaan.
Gebruikte materialen; Blauw, rose cardstock / Dessign; Girl Friday&Everafter -Cosmo Cricket- / Fimo klei + mal bloem / Bloem -Xenos- / Stempelafdruk magnolia -Martine- / Perlenpen -403 rose, 101 Eis Weiss- / Taartkaarsjes -Blokker- / Lint -Action/Xenos- / Kralenlint / Pons; Scalloped Dot -Martha Stewart-, Bloem -Floral Puch 002 Nellie 'Snellen- / Stansen; Bloemvorm -Boekenvoordeel-, Scallop vorm MFD010 -Nellie Snellen-, Takje -Astrid gekregen-, Swirl -MD Creatables LR0112 / Distressink.

6 opmerkingen:

Miranda de Groot zei

Wat een mooi vrolijk kaartje.
Groetjes Miranda

Nicky zei

Wat n geweldig mooi kaartje!!!!!

Dora zei

Wat heb je er weer een prachtige kaart an gemaakt, zo gaaf dit!

Sylvia zei

Hij is super!! Nogmaals bedankt voor je kaart :)
Groetjes Sylvia

BOXERGEK zei

Wat een mooi lieve kaart heb je gemaakt.
Zo leuk met dat taartje.

Groetjes,
Esterina

astrid/kreabea zei

je zou er bijna van gaan snoepen. Ik heb heb er ook een gemaakt en zelfs met de post naar de andere kant van nederland is het goed aan gekomen. weer een leuk idee net als zo vele