woensdag 21 september 2011

Verjaardagskaart Oma

Voor de oma van Frenck die 91 jaar is geworden, deze kaart gemaakt, als cadeau hadden we een bon van een kledingwinkel gegeven, dus kon eindelijk de paspop (van de silhouette) gebruiken. Ook weer eens de Sew easy gebruikt, maar slim zoals ik was had ik het randje al onder het dessignpapier geplakt, waardoor het papier te dik werd voor de Sew easy, met als gevolg dat het niet in 1 keer lukte en het scheef ging. Recht gaat nooit al goed bij mij, maar als het meerdere keren moet toch zeker niet, hihi. En door de dubbelzijdige tape ging de naald ook plakken. Al met al weer wat bijgeleerd zullen we maar zeggen.
En weer eens een digitale stempel van Jolanda gebruikt.

Gebruikte materialen; Kaart -Action- / Restje dessign -JillyBean- / Rood, bruin., kraft cardstock / Silhouette; Paspop, Spiegel / Kant / Stans; Cijfers Vintage Market -Tim Holtz- / Stempel; Swirl / Embossingpoeder Puffs -Ranger- / Perlenpen Zwart / Foam / Knopen -Xenos- / Pons- Boekenvoordeel- / Sew Easy / Verjaardagsticket -Jolanda-.

5 opmerkingen:

Miranda de Groot zei

wat een leuke toepasselijke kaart
groetjes miranda

marenmat zei

Mooi gemaakt! Enne... dat scheve zie je alleen als je het zegt ;o) Je bent altijd kritischer op jezelf, maar wat niet weet wat niet deert, hihihi.

groetjes Marlies

Sylvia zei

Heel leuk! Heb ji jnog een goede tip om zowiezo recht te gaan met de Sew Easy? Ik ga altijd scheef.
Groetjes Sylvia

Riet zei

Wowww wat is dit een schitterende kaart.

Liefs Riet.

Lenet zei

Prachtig kaartje, voor een dame met zo'n respectabele leeftijd..