woensdag 19 januari 2011

Doppido groepsfoto's canvas

Eindelijk kan ik weer eens wat laten zien. De laatste tijd volop gescrapt (alvast wat kaartjes vooruit gemaakt voor de forumverjaardaglijsten), maar kan dit nog niet laten zien. Ondertussen was ik ook bezig met deze canvas voor mijn werk.
Vond het wel moelijk om op zo'n groot vlak te werken. Heb het bewust niet te druk gemaakt omdat ik niet wil dat alle aadacht van de foto's afgaat. Vandaar dat het doek ook wit is gebleven. Iets anders als verven kon ik ook niet bedenken. Had wel idee├źn, zoals iets doen met een mask en inkt, maar ja dat zou me weer teveel inkt gaan kosten. En het kon ook niet te duur worden,dus dan ben je ook een beetje beperkt met het gebruik van je materialen. Maar heb positieve reacties gekregen op het werk, dus ik ben tevreden.
De groepsfoto's heb ik wel even vervaagd voor het internet.

Gebruikte materialen; Canvas/Blauw, groen Color Core cardstock/ Dessign; Basic Grey -Marjolaine Maple walnut bar, Black forest strata,? -/Stansen; Nestabilities - Labels 4-, Creatables -LR0115-, -Bloemen-, Tim Holtz -Elegant Fourisches-, Joy Crafts -Vlinders-/Bloemen/Pons Blaadjes/Splitpennen/Lint -Xenos-/Rubons/Perlen pen groen, blauw, parelmoer/Silhouette.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hij is leuk geworden. EN wat vinden de ouders en collega's ervan

groetjes astrid

Floortje zei

Dat is een mooi sierraad voor op je werk! Erg leuk gedaan.
Groetjes, Floortje

Dora zei

ow dat ziet er leuk uit!