zondag 10 oktober 2010

Dank je wel kaart

Een tijdje terug moest mijn auto naar de garage voor een onderhoudsbeurt en een collega was zo aardig om in haar pauze mij naar de garage te brengen, zodat ik dan mijn auto weer kon ophalen.
Als bedankje heb ik deze kaart gemaakt. Als je een tutorial wil van deze kaart moet je naar het blog van Martine gaan, ik geloof dat ze het gepost heeft in maart 2010. Je ziet deze kaarten op het moment ook veel voorbij komen, maar dan met waxinelichtjes erin. Vind het een heel leuk modelletje. Ga deze vast nog wel een keer maken.
Bij het inkleuren dit keer gelet op de tips die Marga in haar filmpje gaf. Nog wel flink oefenen, maar vind het wel beter gaan al zeg ik het zelf.


Gebruikte materialen; Cardstock; geel, groen/ Restjes My Minds Eye/ Martha Stewart graspons/Bloemenpons -Action-/Pons -Cirkel-/Nestabilities -Scalloped cirkel, Cirkel, Label 4/Splitpennen/Lint/Embossingfolder -Roses-, -Dots-/Magnolia stempelafdruk/Distresink.

4 opmerkingen:

Lenet zei

Ik vind hem super leuk!

marenmat zei

mmmm das een lekkere dankjewel! Erg leuk!

Over het lijmpistool... ik moet zeggen dat ik er geen last van heb. Hij heeft wel 1 keertje vast gezeten, maar dan moest ik even aan de binnenkant van waar je de lijmstift in stopt zeg maar, dat dingetje terugduwen naar 'buiten' toe, zodat hij de stift weer verder kan duwen. Beetje onduidelijk hoe ik het vertel misschien, maar daarna heeft ie ook niet meer vast gezeten...
En dat lekken hebben andere lijmpistolen van mij ook altijd wel gedaan, Ik zet m op een stukje kladpapier en laat t maar gewoon gaan, hahaha.
Ik vind het wel leuk dat je ook de krans hebt gemaakt!

Dora zei

ik vind m zo enorm leuk, helemaal het frame dat erin zin..super!

Sylvia zei

Een mooi bedankkaartje!!