zaterdag 21 augustus 2010

Deel 2 Communie Samira

De volgende serie die ik heb gescrapt van de foto's van Samira. Dit keer zijn het foto's van een fotosessie die ze gehad heeft. Ik moet nog een spread maken met de mini-foto's en dat is deze serie ook klaar.
De inspiratie voor de layouts komt van een combinatie van sketches en van layouts die ik bij andere mensen op het blog heb gezien. Dus wie weet komt er een layout je wel heel bekend voor.Gebruikte materialen: Cor Color; -Manti-, Coconut cream-,- Vienna lake-, -Snowflake-/Dessign; Rayer -Classic collection; Leaf Pattern&Ivory, Ivory mini flower-,Wibra scrappakket/Kant/Bloemen -Action-/Bloemen ?/Stans; Tim Holtz -Elegant Flourisches-, Letters -Quickutz; Girls are Weird, Hartjes -Trekpleister, Alfabet -Trekpleister/Parelpen/Pons; Bloem -Action-/Foam/Stempels; Vlinder -Paper&Pictures, Action, Making Memories?, Flourisch/arrabesques -Inkadinkado/Embossingpoeder; Poly Sparkle, Queens Gold -Ranger-/Vintage inkt/Figuurschaar/Tim Holtz -Elements grungeboard-(hart, vleugels)/Stickerlint -Xenos-/Filmstrip -Romak Cards-,-Silhouette-/Lint -Dolls&Decorations-/Nestabilities; -Scalloped cirkel-shapeabilities -floral Accent-.

5 opmerkingen:

Nicky zei

dat ziet er heel mooi uit!!! leuk die lo met al die kleine fotootjes onder elkaar. ze zag er ook prachtig uit. en wat knap van jou dat je alle materialen onthoudt waarmee je werkt!

Lenet zei

prachtig!!

Dora zei

Wat wordt het mooi, mooie foto's ook!

Kitty zei

Leuke pagina's weer Alexandra. Die laatste met al die kleine fotootjes vind ik geweldig!

Jacintha zei

Hij begint er heel goed uit te zien. Ik wil hem wel zien als die klaar is.