vrijdag 16 april 2010

Pennendoos

Mijn lief heeft op het werk geen burolade, dus heeft hij steeds zijn pennen en derglijke altijd in zijn tas zitten en met regelmaat is hij dan weleens een pen kwijt. Dus heb ik van een theedoosje een pennenbak voor hem gemaakt. De gamespinner op de klok kun je nog draaien, vond ik wel een leuk effect hebben. Het papier wat ik gebruikt heb zijn oude bouwtekeningen.


Gebruikte materialen: Bouwtekeningen/grijs, zwart cardstock/Vellum/Zwart foam/Verf; grijs/Schuurmatje/Cuttlebug; Chicken Needle alfabet -Quickutz-/Silhouette; Raders/tandwielen, gereedschap/Stempel; Klok/Gamespinners -Tim Holtz-/Photoframe Ster -Creamotion-/Splitpennen.
6 opmerkingen:

marenmat zei

Leuk gedaan zeg! En die bouwtekeningen zijn echt gaaf erop!

Dora zei

Dit is niet alleen erg leuk maar zo enorm creatief. Leuk die bouwtekeningen maakt het ook echt mannelijk!

Cora zei

mooie pennedoos!!! heel leuk idee met dat papier... en idd 20x20 is nog net zo op het randje miniboekje??? maar ja zoveel bladzijdes?? dat tikt hem net over de rand naar een BOEK!! haha...!!! wel heel mooi hoor!!

Gr. Cora

P.s. Op 5 juni ga ik een workshop van de LO box houden...

Jacintha zei

hmhm ik ken het, haha.
Heel leuk verzonnen van je, toch iets persoonlijker als een etui..
Bouwtekeningen erop is echt super gedaan geeft een heel leuk effect.
En dat klokje maakt hem helemaal af.
Super!

Anoniem zei

Ik ben er echt blij mee!

Maar over bouwtekening op het doosje...afgelopen maandag kwam toevallig de projectleider langs om een oude revisie van deze tekening.. je raad het al, die zat mooi op het doosje geplakt. Het doosje stond ca. een halve meter van ons vandaan. Ik niets gezegd, hij niets gemerkt ... tja. Door de bomen (aan papier) die wij dagelijks krijgen en verwerken raak er wel iets kwijt toch?

Sylvia zei

Wat een leuk idee!! Ziet er super uit!