woensdag 26 juni 2024

Nieuwe baan Jeroen

Een vriend van ons is deze maand begonnen met een nieuwe baan en daar hoort natuurlijk ook een kaartje bij. Verschillende stansen gebruikt, alleen de laptop heb ik als Print&cut gemaakt in de Silhouette Cameo. De achtergrond is gemaakt met inkt en een embossingfolder en een stencil. Zag nu pas bij het plaatsen dat de printerinkt van de laptop wat is aangetast door de Nuvo Chrystal Glaze die ik voor de brillenglazen had gebruikt, jammer.


 

zondag 23 juni 2024

Sterkte Wendy

Voor de kapster die geopereerd moest worden, dit kaartje gemaakt. De achtergrond eerst bewerkt met inkt en stencils en toen met een slimline stans uitgestanst. Alle kikkertjes uitgestanst en in elkaar gezet. Had bij iemand anders gezien dat ze een kikkertje zo achter een waterlelie hadden gedaan, vond ik ook wel leuk. Verder verschillende stempels en stansen van Marianne Design en Carlijn Design gebruikt.



 

woensdag 19 juni 2024

Verjaardag Adrie

Voor mijn schoonvader die afgelopen maandag 81 jaar is geworden dit kaartje gemaakt. Als cadeau kreeg hij een nieuwe kamerjas. De meeste stansjes zijn van Gummiapan en een paar van Marianne Design.

Op zijn verjaardag mocht hij ook nog eens verhuizen vanuit de Hospice naar een verzorgingstehuis, het was dan ook een zeer vermoeiende dag voor hem, hopelijk kan hij nu gaan genieten van zijn nieuwe plekkie.
 

 

maandag 17 juni 2024

Verjaardag Karen 50

Onlangs werd er iemand van de sport ook 50 jaar en voor haar had ik deze kaart gemaakt. De dames zijn ingekleurd met de Copics, had even een baalmomentje, had bij alle 4 de huid al ingekleurd en toen ik het haar ging kleuren bleek de zwarte Copic wel heel goed gevuld te zijn, gelijk een zwarte vlek op de stempel. Kon ik dus opnieuw gaan beginnen. Verder verschillende stansjes gebruikt en weer eens wat designpapier erbij gepakt. Wat ook lang geleden was, was de washitape. De bloemenstans van Crealies was ook al heel lang niet meer gebruikt. Zo zie je maar, scrapspullen nooit weg doen, je gebruikt het ooit nog wel een keer 😀




 

vrijdag 14 juni 2024

Verjaardag Pa

Afgelopen week werd mijn vader 75 jaar, een mooie gelegenheid om met de nieuwe stansjes en stempels van Carlijn Design te gaan spelen. Alleen Holy shit en de tekstwolkjes, cijfers en Happy birthday zijn van andere merken.

Op de achtergrond zijn de streepjes gemaakt met een Hotfoil mal (Crealies) en hotfoil.
 

 

zaterdag 8 juni 2024

Kaart Jubileum An

Uiteraard had ik ook een kaart gemaakt voor de collega die 25 jaar in dienst was. Had alleen een klein blundertje gemaakt, maar die heb ik gelukkig nog kunnen wegwerken. Ik had eerst have a magical birthday, maar ja het was geen verjaardag hé. Dan maar een label erover heen, want ik was wel tevreden over de achtergrond en wilde deze niet overnieuw gaan maken.
De bezemsteel en ketel met de Silhouette uitgesneden en de rest zijn stansjes. Voor de heksenmuts heb ik een kaboutermuts (Carlijn Design) gebruikt, de heks en de kleding is een setje van Elizabeth craft Designs en de oorbel komt van een setje van Karin Joan Missees en de maan is een stencil van Tim Holtz.



 

woensdag 5 juni 2024

Verhuis Steffie

 De dochter van een vriendin is vanuit kamers naar een eigen appartementje gegaan. Daar hoort natuurlijk een verhuiskaart bij. Het behangetje is gedaan met een stencil en distress ink, de overige materialen zijn allemaal uit gekleurd papier gestanst.


 

zondag 2 juni 2024

Jubileum An

Afgelopen week was een collega 25 jaar in dienst. Met regelmaat zet ze een heksenneus op en gaat ze met de kinderen toveren. Dus als thema feestje hielden we een heksenfeestje. In plaats van een feesthoed kreeg ze een shirt. De kinderen kregen die ochtend ook allemaal een heksenjurk aan (gemaakt van vuilniszakken) met een mooie broche erop met een foto van de jubilaris erop. Tussen de cadeaus zat een grote en een kleine heksenbezem, kan ze samen met de kids gaan vliegen 🙂 En als traktatie kregen ze allemaal heksenkeutels mee naar huis (krentjes).