zondag 19 maart 2017

Fuse zakje

Bij Doeading hebben we ook een leuke boekenlegger gemaakt met de fuse.
Eerst een kaartje stempelen, dan van een insteekhoes de omslag maken, met de fuse "smelt"je de hoes dicht. Wat pailletjes en dergelijke in het zakje de hoes weer dicht maken. Ook hebben we de bedeltjes mogen maken voor aan de pen. Vond het echt een hele leuke workshop.
Had zelf de fuse al een tijdje terug gekocht om zakjes te maken voor mijn stempels. Nu zitten ze allemaal overzichtelijk opgeborgen in mandjes.


zaterdag 11 maart 2017

Verhuiskaart Corina

Voor een collega die onlangs een huis heeft gekocht deze kaart gemaakt.
De beschrijving van deze kaart kun je hier vinden.
Alleen voor de voorkant heb ik designpapier gebruikt, voor de binnenkant heb ik staaltjes behang gebruikt. Alle figuurtjes zijn met de silhouette uitgesneden en zijn bewerkt met inkt en/of embossingpoeder.Alleen Nederland is met Vinyl uitgesneden. De borderstansjes zijn van de Action. Nog wat stempels (meisje en schommel) van de boekenvoordeel. Kreeg alleen niet de juiste kleur gemengd van het truitje. Had dit keer gekleurd met de zig clean colors en daar heb ik nog niet alle kleuren van.zondag 5 maart 2017

Verjaardag Astrid

Ze vroeg dit jaar geld omdat ze een pers had gekocht. En geld geven wij niet zomaar in een kaart, dus een leuk modelletje gesneden met de Silhouette en een schudzakje gemaakt met de fuse. Erin een vlinder van flex gedaan zodat ze ook wat had om te persen :)
De kaart zelf bewerkt met allerlei stencils en stempels en distressinkt. Nog een bloem, wat bakerstwine en een waxzegel.
woensdag 1 maart 2017

Valentijn

Natuurlijk voor mijn liefke ook een kaart voor valentijn gemaakt. De kaart is weer gesneden met de silhouette. De usb-key is nog bewerkt met zilveren embossingpoeder. Nog wat tekst voor in de binnenkant van de kaart en een knuffel. Zelf was ik nog verwend door valentijn met een heerlijke chocolade noten hart, Yummi :)